Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@elektrohobby.sk   +421 (0) 903 830 513

Solárna záhradná lampa LED nástenná lampa 3000K + RGB KEOS LUMILED

Solárna záhradná lampa LED nástenná lampa 3000K + RGB KEOS LUMILED

9.50€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 10492

Stav skladu : 0
Externý sklad : 86

Solárna záhradná lampa LED nástenná lampa 3000K + RGB KEOS LUMILED

Solárna záhradná LED nástenná lampa KEOS LUMILED je moderné a energeticky efektívne riešenie osvetlenia pre vašu záhradu, terasu alebo vonkajšie priestory. Táto lampa je navrhnutá tak, aby poskytovala príjemné a atmosférické osvetlenie, ktoré zvyšuje estetický dojem a bezpečnosť vášho vonkajšieho prostredia.

Jednou z hlavných výhod tejto lampy je jej solárne napájanie. Vďaka integrovanej solárnej batérii sa lampa nabíja počas dňa pomocou slnečného svetla, čo z nej robí ekologické a úsporné riešenie. To znamená, že nepotrebujete žiadne elektrické káble ani prídavné zdroje energie. Keď sa zotmie, lampa sa automaticky zapne a začne osvetľovať vaše vonkajšie priestory.

Lampa KEOS LUMILED ponúka dve svetelné možnosti: teplé biele svetlo s teplotou 3000K, ktoré vytvára útulnú a príjemnú atmosféru, a RGB osvetlenie, ktoré umožňuje meniť farby svetla podľa vašich preferencií. RGB funkcia je ideálna na vytváranie rôznych náladových efektov alebo na zvýraznenie špecifických častí vašej záhrady či architektúry.

Lampa je vyrobená z odolných materiálov, ktoré sú navrhnuté tak, aby odolali rôznym poveternostným podmienkam. Je odolná voči vode a prachu, čo zaručuje jej dlhú životnosť aj v náročných vonkajších podmienkach. Montáž lampy je veľmi jednoduchá a nevyžaduje špeciálne nástroje ani odborné zručnosti.

Vďaka svojej elegancii a funkčnosti je táto lampa ideálnym doplnkom pre každého, kto chce skombinovať štýl, efektívnosť a šetrnosť k životnému prostrediu. Lampa KEOS LUMILED nie je len praktickým osvetlením, ale aj dekoratívnym prvkom, ktorý dokáže transformovať váš vonkajší priestor na príjemné a moderné miesto na oddych a zábavu.

Investícia do tejto solárnej lampy znamená nielen úsporu energie a peňazí, ale aj príspevok k ochrane životného prostredia, pretože využíva obnoviteľnú energiu zo slnka. Je to ideálne riešenie pre každého, kto hľadá spoľahlivé, štýlové a ekologické osvetlenie pre svoj domov.

 

Farba produktuČierna
NapájanieSolárne
Teplota svetla3000K
Farba svetlaTeplá biela
Svetelný zdrojLed
KrytieIP65
CertifikátyCE RoHS
Pridajte hodnotenie produktu