Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@elektrohobby.sk   +421 (0) 903 830 513

Vonkajšia solárna nástenná lampa SL-870 6000K IP65

Vonkajšia solárna nástenná lampa SL-870 6000K IP65

9.00€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 10491

Stav skladu : 0
Externý sklad : 66

Vonkajšia solárna nástenná lampa SL-870 6000K IP65

VONKAJŠIA SOLÁRNA NÁSTENNÁ LAMPA SL-870 s farebnou teplotou 6000K a ochranným stupňom IP65 je moderným a ekologickým riešením pre osvetlenie exteriéru. Táto solárna lampa je navrhnutá tak, aby poskytovala spoľahlivé a energeticky úsporné osvetlenie vo vonkajších priestoroch, ako sú záhrady, terasy, chodníky, vstupné priestory alebo parkoviská.

Jednou z hlavných výhod tejto lampy je jej solárny panel, ktorý umožňuje nabíjanie batérie počas dňa pomocou slnečného svetla. Tento panel zachytáva slnečnú energiu a premieňa ju na elektrickú energiu, ktorá sa ukladá v integrovaných batériách. Vďaka tomu je lampa úplne nezávislá od elektrickej siete, čo znižuje náklady na prevádzku a prispieva k ochrane životného prostredia.

Farebná teplota 6000K poskytuje jasné a studené biele svetlo, ktoré je ideálne pre osvetlenie vonkajších priestorov. Toto svetlo je dostatočne intenzívne na to, aby zabezpečilo dobrú viditeľnosť a bezpečnosť, pričom zároveň vytvára moderný a elegantný vzhľad.

Ochranný stupeň IP65 znamená, že lampa je odolná voči prachu a vode, čo zaručuje jej dlhú životnosť aj v náročných vonkajších podmienkach. Lampa je odolná voči dažďu, snehu a ďalším poveternostným vplyvom, čo ju robí ideálnou pre celoročné použitie.

Montáž lampy je jednoduchá a nevyžaduje špeciálne nástroje. Lampa je vybavená senzorom pohybu, ktorý umožňuje automatické zapínanie svetla pri detekcii pohybu v blízkosti. To nielen zvyšuje komfort a bezpečnosť, ale zároveň prispieva k úspore energie, keďže lampa svieti len vtedy, keď je to potrebné.

VONKAJŠIA SOLÁRNA NÁSTENNÁ LAMPA SL-870 je výbornou voľbou pre tých, ktorí hľadajú účinné, udržateľné a moderné osvetlenie pre svoje vonkajšie priestory. Jej robustná konštrukcia, vysoká odolnosť a energetická nezávislosť z nej robia spoľahlivé riešenie, ktoré poskytuje vynikajúcu hodnotu za peniaze.

 

 

Farba produktuČierna
NapájanieSolárne
Teplota svetla6000K
Farba svetlaStudená biela
Svetelný zdrojLed
KrytieIP65
CertifikátyCE RoHS
Pridajte hodnotenie produktu