Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@elektrohobby.sk   +421 (0) 903 830 513

LED LIŠTA 2M + 4X SVIETIDLO GU10 - BIELA

42.00€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 10231
Tento produkt sa da zaslat len : Kuriér

Stav skladu : 0
Externý sklad : 84

LED LIŠTA 2M + 4X SVIETIDLO GU10 - BIELA

LED lišta 2M + 4x svietidlo GU10 - biela je výnimočný osvetľovací systém, ktorý sa dá využiť v rôznych prostrediach, ako sú domácnosti, kancelárie, obchody a mnohé ďalšie miesta. Tento produkt ponúka vysokú flexibilitu, pretože koľajnice sú konfigurovateľné podľa potreby, čo umožňuje prispôsobiť dĺžku a tvar systému osvetlenia konkrétnym požiadavkám. Navyše, počet bodových svietidiel, ktoré sa dajú na koľajnice namontovať, je neobmedzený, čo zaručuje maximálnu prispôsobivosť a funkčnosť.

Hlavné vlastnosti LED lišty zahŕňajú konfigurovateľnosť s rôznymi dĺžkami a maximálnu záťaž až do 2000 W. Svetelný zdroj je vymeniteľný, pričom balenie neobsahuje žiarovky GU10. Jednofázové napájanie 230 V zaručuje jednoduchú inštaláciu a spoľahlivý výkon. Materiál, z ktorého je LED lišta vyrobená, je hliník, čo zabezpečuje jej odolnosť a dlhú životnosť.

Súprava obsahuje 2 metre koľajnice s uzáverom a 2 metre napájacieho zdroja, ako aj 4 biele reflektory 1C. Napájací zdroj pracuje na 220/240 V a maximálna záťaž je 35 W pre halogénové žiarovky alebo 10 W pre LED žiarovky. Balenie neobsahuje žiarovky, no objímka je súčasťou balenia. Farba LED lišty je matná čierna a stupeň ochrany je IP20, čo znamená, že je chránená pred prachom a nízkou vlhkosťou.

Rozmery reflektora sú Ø60 x 10 cm, pričom celková dĺžka je 18,5 cm. Dĺžka tyče je 2 metre a typ montáže je povrchová, čo uľahčuje inštaláciu na rôzne povrchy. Uhol dopadu svetla je nastaviteľný na 320° a vertikálny uhol otáčania je 90°, čo umožňuje presné nastavenie smeru osvetlenia podľa potreby. Produkt je certifikovaný podľa CE a RoHS noriem, čo zaručuje jeho bezpečnosť a ekologickú nezávadnosť.

LED lišta 2M + 4x svietidlo GU10 - biela je ideálnym riešením pre každého, kto hľadá spoľahlivé, flexibilné a esteticky príjemné osvetlenie pre svoje priestory. Tento produkt prináša nielen funkčnosť, ale aj moderný vzhľad, ktorý sa hodí do akéhokoľvek interiéru.

Koľajnice sa dajú použiť v domácnostiach, kanceláriách, obchodoch a na mnohých ďalších miestach. Koľajnice sa dajú ľubovoľne konfigurovať (dĺžka, tvar) a neobmedzený je aj počet bodových svietidiel, ktoré sa dajú na koľajnice namontovať. V nasledujúcich aukciách nájdete príslušné príslušenstvo potrebné na konfiguráciu svietidiel.

hlavné vlastnosti:

- konfigurovateľné, rôzne dĺžky, maximálna záťaž do 2000 W

- vymeniteľný svetelný zdroj (žiarovky GU10 nie sú súčasťou dodávky)

- jednofázové napájanie 230 V

- jednoduchá inštalácia

- materiál hliník

 

Súprava obsahuje:

- 2 m koľajnice s uzáverom a 2 m napájacieho zdroja

- 4x reflektor 1C biely

 

Špecifikácie:

  • napájací zdroj - 220/240 V
  • maximálna záťaž - 35 W halogénová / 10 W LED
  • žiarovka v balení - nie
  • objímka súčasťou balenia - áno
  • materiál - hliník
  • farba - matná čierna
  • stupeň ochrany - IP20
  • rozmery reflektora - Ø60 x 10 cm / celková dĺžka 18,5 cm
  • dĺžka tyče - 2 m
  • typ montáže - povrchová montáž
  • nastavenie uhla dopadu - 320°
  • vertikálny uhol otáčania 90°
  • certifikácia - CE, RoHS
  • žiarovky nie sú súčasťou dodávky
Farba produktuBiela
Napájanie220/240 V
Príkon10W
RozmeryØ60 x 10 cm
Svetelný zdrojLed
KrytieIP20
CertifikátyCE RoHS
Pridajte hodnotenie produktu