Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@elektrohobby.sk   +421 (0) 903 830 513

VIANOČNÝ ŠKANDINÁVSKY TRPASLÍK - 95 CM

VIANOČNÝ ŠKANDINÁVSKY TRPASLÍK - 95 CM

50.00€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 10209
Tento produkt sa da zaslat len : Kuriér

Stav skladu : 0
Externý sklad : 43

VIANOČNÝ ŠKANDINÁVSKY TRPASLÍK - 95 CM

Pridajte šarm a veselosť do vašej vianočnej výzdoby s naším škandinávskym trpaslíkom, ktorý je ideálnym doplnkom pre každú miestnosť. Tento textilný trpaslík je navrhnutý tak, aby priniesol úsmev na tvár každému, kto ho uvidí. Svojou roztomilosťou a farebnosťou okamžite zaujme a stane sa stredobodom pozornosti.

Škandinávsky trpaslík je vyrobený z kvalitných materiálov, ako sú polyester a bavlna, čo zaručuje jeho dlhú životnosť a odolnosť. Trpaslík má veľkú, hustú bradu a výrazný nos, ktoré mu dodávajú jedinečný a rozpoznateľný vzhľad. Svojím hravým dizajnom sa hodí do každej miestnosti, či už ide o obývačku, spálňu, kanceláriu alebo komerčný priestor. Jeho prítomnosť okamžite vytvára útulnú a príjemnú atmosféru.

Jednou z najväčších výhod tohto trpaslíka je jeho univerzálnosť. Môžete ho umiestniť kamkoľvek, kde potrebujete pridať trochu vianočnej nálady. Skvelo sa hodí ako dekorácia vedľa vianočného stromčeka, na policu, alebo dokonca na pracovný stôl. Jeho rozmery 95 x 33 x 30 cm zabezpečujú, že je dostatočne veľký na to, aby bol výrazný, ale zároveň nie príliš veľký, aby zavadzal.

Trpaslík váži približne 1250 gramov, takže je dostatočne ľahký na jednoduché premiestňovanie, no zároveň dostatočne stabilný, aby stál pevne na svojom mieste. Jeho textilné prevedenie je príjemné na dotyk a dodáva mu na autentickosti.

Nezabudnite tiež na milú figúrku soba, ktorá je súčasťou dizajnu trpaslíka. Táto detailná figúrka pridáva ešte viac kúzla a dotvára celkový vzhľad trpaslíka. S týmto škandinávskym trpaslíkom si môžete byť istí, že vaša vianočná výzdoba bude nezabudnuteľná a plná radosti.

Nenechajte si ujsť príležitosť priniesť si domov kúsok škandinávskej vianočnej tradície a urobiť svoje Vianoce ešte kúzelnejšími s naším textilným trpaslíkom.

 

Rozmer: 95 x 33 x 30 cm
Materiál: Polyester, bavlna
Hmotnosť: ~1250 g
Farba produktuSivá, Červená
Rozmery95 x 33 x 30 cm
Pridajte hodnotenie produktu