Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@elektrohobby.sk   +421 (0) 903 830 513

VIANOČNÝ TEXTILNÝ TRPASLÍK - TELESKOPICKÉ NOHY - 40 - 60 CM

VIANOČNÝ TEXTILNÝ TRPASLÍK - TELESKOPICKÉ NOHY - 40 - 60 CM

22.00€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 10205

Stav skladu : 0
Externý sklad : 48

Vianočný Textilný Trpaslík s Teleskopickými Nohami (40-60 cm)

Vianočný textilný trpaslík s teleskopickými nohami je dokonalým doplnkom, ktorý prinesie do vášho domova, kancelárie či obchodu kúsok vianočného čara a pohody. Tento roztomilý trpaslík sa okamžite stane obľúbenou súčasťou vašej vianočnej výzdoby vďaka svojmu farebnému dizajnu a šarmantnému vzhľadu.

Flexibilná Dekorácia

Jednou z hlavných výhod tohto trpaslíka sú jeho teleskopické nohy. Výšku trpaslíka môžete jednoducho prispôsobiť podľa potreby, od 40 do 60 cm. Vďaka tejto flexibilite ho môžete umiestniť prakticky kdekoľvek, či už na stôl, poličku, vedľa vianočného stromčeka alebo na recepciu vo vašej kancelárii. Jeho prítomnosť prinesie úsmev na tvár každému, kto ho uvidí.

Vysokokvalitné Materiály

Trpaslík je vyrobený z kvalitných materiálov, ktoré zabezpečujú jeho dlhú životnosť a odolnosť. Kombinácia polyesteru a bavlny dodáva trpaslíkovi mäkký a príjemný vzhľad, ktorý je ideálny pre vianočnú atmosféru. Keramická tvár trpaslíka dodáva figúrke realistický a detailne prepracovaný vzhľad, ktorý zaujme každého pozorovateľa.

Škandinávsky Štýl

Textilný trpaslík je inšpirovaný škandinávskou tradíciou, ktorá je známa svojimi minimalistickými, no zároveň veľmi vkusnými a útulnými dekoráciami. Trpaslík s veľkým škriatkovým klobúkom a milou tvárou je typickým predstaviteľom tejto estetiky, ktorá sa hodí do každého interiéru. Vďaka svojmu univerzálnemu dizajnu zapadne do moderného, rustikálneho aj tradičného prostredia.

Praktické Rozmery a Hmotnosť

S rozmermi 40-60 cm na výšku, 22 cm na šírku a 20 cm do hĺbky je tento trpaslík dostatočne veľký na to, aby vynikol, no zároveň dostatočne kompaktný na jednoduché umiestnenie. Hmotnosť približne 425 gramov zaručuje, že je ľahký na manipuláciu a umiestnenie, no zároveň dostatočne stabilný, aby pevne stál na svojom mieste.

Skvelý Darček

Tento textilný trpaslík je tiež skvelým darčekom pre vašich blízkych. Či už ako doplnok k vianočnému darčeku alebo ako samostatný darček, určite poteší každého milovníka vianočných dekorácií a škandinávskeho dizajnu.

Nechajte sa uniesť vianočnou atmosférou a pridajte do svojho domova kúsok škandinávskeho šarmu s týmto roztomilým a flexibilným textilným trpaslíkom s teleskopickými nohami. Nezmeškajte príležitosť a pridajte si ho do svojej vianočnej výzdoby už dnes!

 

Rozmer: (40-)60 x 22 x 20 cm
Materiál: Polyester, bavlna, keramika
Hmotnosť: ~425 g
 
Farba produktuSivá, Červená
Rozmery(40-)60 x 22 x 20 cm
Pridajte hodnotenie produktu