Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@elektrohobby.sk   +421 (0) 903 830 513

VIANOČNÝ ŠKANDINÁVSKY TRPASLÍK - 60 CM

VIANOČNÝ ŠKANDINÁVSKY TRPASLÍK - 60 CM

21.00€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 10203

Stav skladu : 0
Externý sklad : 68

VIANOČNÝ ŠKANDINÁVSKY TRPASLÍK - 60 CM

Vianočný škandinávsky trpaslík s výškou 60 cm je dokonalým doplnkom každej vianočnej výzdoby. Tento rozkošný textilný trpaslík prinesie do vášho domova, kancelárie alebo obchodného priestoru nezameniteľnú atmosféru severského štýlu. Jeho pôvab spočíva v tradičnom dizajne, ktorý zahŕňa veľkú bradu a výrazný nos, čo trpaslíkovi dodáva na šarme a autenticite.

Vianočný trpaslík je vyrobený z kvalitných materiálov, konkrétne z polyesteru a bavlny, ktoré zabezpečujú jeho trvácnosť a príjemný vzhľad. Tieto materiály sú nielen odolné, ale aj ľahko udržiavateľné, čo je veľkou výhodou pri sezónnych dekoráciách. S rozmermi 60 x 23 x 17 cm a hmotnosťou približne 535 gramov je tento trpaslík dostatočne veľký na to, aby zaujal, ale zároveň dostatočne ľahký na jednoduchú manipuláciu a umiestnenie.

Jednou z hlavných výhod tohto škandinávskeho trpaslíka je jeho univerzálnosť. Môžete ho umiestniť kdekoľvek vo vašom dome – na poličku, na krbovú rímsu, pod vianočný stromček alebo do okna. Jeho prítomnosť v každej miestnosti okamžite vytvorí príjemnú a veselú atmosféru. Vďaka svojmu milému vzhľadu je obľúbený nielen medzi deťmi, ale aj dospelými, ktorí ocenia jeho štýlový a zároveň tradičný dizajn.

Tento textilný trpaslík je ideálnou dekoráciou nielen na Vianoce, ale môže byť skvelým spoločníkom počas celej zimnej sezóny. Jeho farebné prevedenie a veľká brada dodávajú interiéru teplý a priateľský nádych. Ozdobte si svoj priestor týmto šarmantným škandinávskym trpaslíkom a pridajte do svojho domova kúsok severskej tradície a vianočného kúzla.

Nenechajte si ujsť škandinávske šialenstvo a doplňte svoju vianočnú výzdobu týmto milým a kvalitným trpaslíkom. Je to nielen krásny dekoračný prvok, ale aj skvelý darček pre vašich blízkych, ktorí ocenia jeho originálny a tradičný vzhľad. Trpaslík dodá vášmu domovu pohodu, radosť a sviatočnú atmosféru, ktorú si zamilujete.

Rozmer: 60 x 23 x 17 cm
Materiál: Polyester, bavlna
Hmotnosť: ~535 g
 
Farba produktuSivá, Červená
Rozmery60 x 23 x 17 cm
Pridajte hodnotenie produktu