Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@elektrohobby.sk   +421 (0) 903 830 513

VIANOČNÝ ŠKANDINÁVSKY TRPASLÍK - 60 CM

VIANOČNÝ ŠKANDINÁVSKY TRPASLÍK - 60 CM

21.00€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 10202

Stav skladu : 0
Externý sklad : 41

VIANOČNÝ ŠKANDINÁVSKY TRPASLÍK - 60 CM

Vianoce sú časom, kedy domovy ožívajú sviatočnou atmosférou a špeciálnymi ozdobami. Jedným z najobľúbenejších dekoratívnych prvkov v tomto období je vianočný škandinávsky trpaslík, ktorý môže byť výborným doplnkom každej vianočnej výzdoby. Tento rozkošný textilný trpaslík, s výškou 60 cm, okamžite upúta pozornosť a dodá každej miestnosti osobitý šarm.

Trpaslík je vyrobený z kvalitných materiálov ako polyester a bavlna, čo zaručuje jeho dlhú životnosť a odolnosť. Jeho výrazné črty, ako veľká brada a veľký nos, mu dodávajú jedinečný a milý vzhľad, ktorý je typický pre škandinávske vianočné tradície. Farebné kombinácie textilu z neho robia výrazný a veselý doplnok, ktorý sa hodí do každej miestnosti - či už ide o váš domov, kanceláriu, alebo obchodný priestor.

Jednou z hlavných výhod tohto trpaslíka je jeho univerzálnosť. Môžete ho umiestniť kamkoľvek - na poličku, pod stromček, na stôl alebo aj do výkladu. Všade bude vyzerať skvelo a prinesie kúsok vianočnej atmosféry. Vďaka svojim rozmerom 60 x 23 x 17 cm je dostatočne veľký na to, aby bol výrazným dekoratívnym prvkom, ale zároveň nie príliš veľký, aby prekážal.

Hmotnosť trpaslíka je približne 535 gramov, čo zaručuje jeho stabilitu. Nemusíte sa obávať, že by sa prevrátil alebo posunul. Jeho pevná konštrukcia zaručuje, že bude stáť pevne na svojom mieste. Tento trpaslík je ideálny pre rodiny s deťmi, pretože jeho mäkké materiály sú bezpečné a zároveň príjemné na dotyk.

Nezmeškajte škandinávske šialenstvo a ozdobte si svoj domov týmto milým textilným trpaslíkom. Jeho prítomnosť prinesie do vášho domova radosť a sviatočnú náladu. Tento škandinávsky trpaslík je nielen ozdobou, ale aj skvelým darčekom pre vašich blízkych. Jeho roztomilosť a kvalita z neho robia ideálny doplnok každej vianočnej výzdoby. Urobte si radosť a pridajte k svojej vianočnej dekorácii tento výnimočný kúsok, ktorý poteší každého.

 

Rozmer: 60 x 23 x 17 cm
Materiál: Polyester, bavlna
Hmotnosť: ~535 g
 
Farba produktuČervená
Rozmery60 x 23 x 17 cm
Pridajte hodnotenie produktu