Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@elektrohobby.sk   +421 (0) 903 830 513

VIANOČNÝ ŠKANDINÁVSKY TRPASLÍK - 90 CM

VIANOČNÝ ŠKANDINÁVSKY TRPASLÍK - 90 CM

16.00€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 10198

Stav skladu : 0
Externý sklad : 69

VIANOČNÝ ŠKANDINÁVSKY TRPASLÍK - 90 CM

Vianočný škandinávsky trpaslík s výškou 90 cm je dokonalým doplnkom na zútulnenie vášho domova počas vianočných sviatkov. Tento tradičný dekoračný prvok je inšpirovaný škandinávskou kultúrou, kde trpaslíci, známi aj ako "gnómovia" alebo "nisse", symbolizujú ochranu, šťastie a hojnosť.

Trpaslík je vyrobený z vysokokvalitných materiálov, čo zaručuje jeho dlhú životnosť a odolnosť. Jeho telo je pokryté mäkkým a príjemným textilným materiálom, ktorý je príjemný na dotyk. Hlava trpaslíka je ozdobená dlhým, hustým fúzom a charakteristickou čiapkou, ktorá mu dodáva autentický vzhľad. Oči trpaslíka sú schované pod čiapkou, čo ešte viac zvýrazňuje jeho tajomnosť a kúzlo.

Vďaka svojej výške 90 cm je tento trpaslík výrazným dekoračným prvkom, ktorý sa hodí do každého interiéru. Môžete ho umiestniť do obývacej izby, predsiene, alebo dokonca vedľa vianočného stromčeka, kde bude pôsobiť ako strážca vášho domova. Jeho stabilná konštrukcia zabezpečuje, že trpaslík pevne stojí na svojom mieste a neprevráti sa.

Trpaslík je dostupný v rôznych farebných kombináciách, ktoré umožňujú jeho ľahké zladenie s vašou vianočnou výzdobou. Či už preferujete tradičné vianočné farby ako červenú a zelenú, alebo moderné odtiene, vždy nájdete tú správnu voľbu pre váš vkus.

Okrem estetického vzhľadu prináša tento trpaslík aj symbolický význam. V škandinávskej tradícii sa verí, že trpaslíci chránia domov pred nešťastím a zlom. Sú považovaní za nositeľov šťastia a prosperity, čo z nich robí ideálny darček pre vašich blízkych.

Celkovo, vianočný škandinávsky trpaslík s výškou 90 cm je nielen krásnym dekoračným prvkom, ale aj nositeľom tradícií a symbolov, ktoré prispievajú k jedinečnej vianočnej atmosfére vo vašom domove. Je to investícia do radosti a pohody, ktorá vás bude tešiť každý rok.

Farba produktuSivá, Červená
Rozmery90cm
Pridajte hodnotenie produktu