Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@elektrohobby.sk   +421 (0) 903 830 513

VIANOČNÝ TRPASLÍK - 35 CM

14.00€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 10190

Stav skladu : 0
Externý sklad : 78

VIANOČNÝ TRPASLÍK - 35 CM

Vianočný trpaslík je dokonalým doplnkom pre vašu vianočnú výzdobu, ktorý prinesie do vášho domova kúsok škandinávskeho šarmu a tepla. Tento rozkošný textilný škriatok sa stane neodmysliteľnou súčasťou vašich sviatočných tradícií a jeho prítomnosť vytvorí útulnú a veselú atmosféru v každej miestnosti.

S výškou 35 cm je tento trpaslík ideálnou veľkosťou na to, aby bol dostatočne výrazný a zároveň sa ľahko vmestil na akékoľvek miesto vo vašom dome. Jeho dizajn je premyslený do najmenších detailov, od veľkej brady a veľkého nosa až po jemné textilné materiály, z ktorých je vyrobený. Tento trpaslík je nielen esteticky príťažlivý, ale aj príjemný na dotyk, čo ocení každý, kto sa s ním stretne.

Jednou z najväčších výhod tohto vianočného trpaslíka je jeho univerzálnosť. Môžete ho umiestniť kdekoľvek – na poličku, stôl, parapet alebo dokonca pod vianočný stromček. Všade bude vyzerať skvele a pridať kúzlo vianočného času. Jeho milý výraz a detaily robia z neho ideálny darček pre vašich blízkych, ktorí ocenia jeho ručne vyrobený vzhľad a starostlivosť, s akou bol vyrobený.

Vianočný trpaslík vyzerá dobre v každej miestnosti – od obývačky cez spálňu až po detskú izbu. Deti si ho obľúbia pre jeho priateľský vzhľad a rodičia ocenia jeho schopnosť skrášliť interiér bez veľkej námahy. Okrem toho je trpaslík vyrobený z kvalitného textilu, čo zaručuje jeho dlhú životnosť a odolnosť voči opotrebovaniu. Tento materiál je tiež ľahko udržiavateľný, takže trpaslík zostane krásny a čistý počas mnohých rokov.

Veľká brada a veľký nos dodávajú trpaslíkovi špecifický charakter, ktorý ho odlišuje od bežných dekorácií. Tieto detaily sú výsledkom precíznej práce, ktorá sa odráža v každom kúsku tohto škriatka. Milý trpaslík sa stane stredobodom pozornosti a oživením vašej vianočnej výzdoby.

Nenechajte si ujsť škandinávske šialenstvo a ozdobte si svoj domov týmto milým textilným škriatkom. Je ideálnym doplnkom, ktorý prinesie radosť a sviatočnú náladu do vášho interiéru. Tento vianočný trpaslík je viac než len dekorácia – je to kúsok srdca, ktorý prinesie úsmev na tváre všetkých, ktorí ho uvidia.

Farba produktuModrá
Rozmery35cm
Pridajte hodnotenie produktu