Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@elektrohobby.sk   +421 (0) 903 830 513

HALLOWEENSKY ŠKANDINÁVSKY TRPASLÍK - 60 CM - ZELENÝ

HALLOWEENSKY ŠKANDINÁVSKY TRPASLÍK - 60 CM - ZELENÝ

14.00€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 10189

Stav skladu : 0
Externý sklad : 49

HALLOWEENSKY ŠKANDINÁVSKY TRPASLÍK - 60 CM - ZELENÝ

Nenechajte si ujsť najnovší trend v dekorácii interiéru so škandinávskymi trpaslíkmi! Tento zelený trpaslík je skvelou voľbou pre ozdobu vášho domova počas vianočného obdobia. S jeho zelenou bradou a milým vzhľadom zaručene upúta pozornosť každého, kto ho uvidí.

Výnimočný dizajn pre váš domov

Tento trpaslík nie je len obyčajná dekorácia. Jeho veľká zelená brada a veľký nos mu dodávajú unikátny a príťažlivý vzhľad, ktorý prinesie šarm do každej miestnosti. Je vyrobený z kvalitného textilu, ktorý zaručuje dlhú životnosť a jednoduchú údržbu.

Univerzálny dekoratívny prvok

Jednou z hlavných výhod tohto škandinávskeho trpaslíka je jeho všestrannosť. Môžete ho umiestniť kdekoľvek vo vašom dome - na policu, na stôl, do obývačky alebo spálne. Jeho neutrálne farby a milý dizajn zaručujú, že bude vyzerať dobre v každom priestore, bez ohľadu na štýl vášho interiéru.

Technické špecifikácie

Trpaslík má rozmer 60 x 22 x 12 cm a váži približne 360 gramov. Jeho veľkosť je ideálna na to, aby bol dostatočne výrazný, no zároveň nebol prekážkou v priestore. Vďaka použitému materiálu je trpaslík ľahký a ľahko sa s ním manipuluje.

Kvalitný materiál

Materiál, z ktorého je trpaslík vyrobený, je textil. Tento materiál je nielen príjemný na dotyk, ale aj odolný voči opotrebeniu, čo zabezpečuje, že vaša dekorácia bude vyzerať dobre aj po niekoľkých sezónach používania.

Ideálny darček

Škandinávsky trpaslík je tiež skvelým darčekom pre vašich blízkych. Jeho milý vzhľad a univerzálny dizajn ho robia ideálnym pre každého, kto má rád štýlové a kvalitné dekorácie. Či už hľadáte darček na Vianoce, alebo len chcete niekomu spraviť radosť, tento trpaslík je skvelou voľbou.

Záver

Halloweensky škandinávsky trpaslík v zelenej farbe je výnimočným dekoratívnym prvkom, ktorý prinesie do vášho domova kúsok severného šarmu. Jeho unikátny dizajn, kvalitný materiál a všestranné použitie z neho robia ideálnu voľbu pre každého, kto chce ozdobiť svoj domov originálnym a štýlovým spôsobom. Nech už ho umiestnite kdekoľvek, tento trpaslík určite priláka pohľady a prinesie do vášho interiéru kúsok vianočnej mágie.

 

Rozmer: 60 x 22 x 12 cm
Materiál: Textil
Hmotnosť: ~360 g
Farba produktuČierna
Rozmery60 x 22 x 12 cm
Pridajte hodnotenie produktu