Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@elektrohobby.sk   +421 (0) 903 830 513

HALLOWEENSKY ŠKANDINÁVSKY TRPASLÍK - 60 CM - ORANŽOVÝ

HALLOWEENSKY ŠKANDINÁVSKY TRPASLÍK - 60 CM - ORANŽOVÝ

13.50€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 10188

Stav skladu : 0
Externý sklad : 66

HALLOWEENSKY ŠKANDINÁVSKY TRPASLÍK - 60 CM - ORANŽOVÝ

Škandinávsky trpaslík HALLOWEENSKY je štýlový a zábavný doplnok, ktorý prinesie do vášho domova kúsok severského šarmu. Tento 60 cm vysoký trpaslík je dokonalým spôsobom, ako ozdobiť váš interiér a vniesť do neho trochu radosti a pohody. Vďaka svojim rozmerom 60 x 22 x 12 cm je dostatočne veľký na to, aby upútal pozornosť, ale zároveň nie je príliš veľký, aby prekážal.

Vyrobený z kvalitného textilu, tento trpaslík je mäkký na dotyk a ľahký, váži len približne 360 gramov. Oranžová brada je ručne maľovaná, čo zaručuje, že každý kus je originálny a jedinečný. Táto výrazná farba pritiahne pohľady každého, kto do miestnosti vstúpi, a dodá vašej výzdobe špeciálny akcent.

Trpaslík má veľkú bradu a nos, ktoré mu dodávajú charakteristický vzhľad a milý výraz. Je ideálny na umiestnenie kdekoľvek vo vašom dome – v obývačke, na parapet, do predsiene, alebo dokonca ako súčasť vianočnej výzdoby. Vďaka svojmu univerzálnemu dizajnu sa hodí do každého interiéru a prinesie do neho kúsok škandinávskeho dizajnu.

Tento trpaslík nie je len dekoráciou na Vianoce, ale môže byť vystavený po celý rok, aby rozžiaril váš domov a priniesol vám úsmev na tvár. Je to skvelý darček pre milovníkov severskej kultúry a dizajnu, alebo jednoducho pre každého, kto si chce svoj domov skrášliť niečím výnimočným.

Nechajte sa uniesť trendom škandinávskych trpaslíkov a pridajte do svojho domova tento roztomilý a štýlový kúsok. Je to jednoduchý spôsob, ako zútulniť váš priestor a pridať mu osobitý nádych. Nech už ho umiestnite kamkoľvek, HALLOWEENSKY škandinávsky trpaslík určite prinesie radosť a zaujme každého návštevníka.

 

Rozmer: 60 x 22 x 12 cm
Materiál: Textil
Hmotnosť: ~360 g
 
Farba produktuČierna
Rozmery60 x 22 x 12 cm
Pridajte hodnotenie produktu