Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@elektrohobby.sk   +421 (0) 903 830 513

VIANOČNÝ ŠKANDINÁVSKY TRPASLÍK S NOHAMI - 2 DRUHY - 50 CM

VIANOČNÝ ŠKANDINÁVSKY TRPASLÍK S NOHAMI - 2 DRUHY - 50 CM

11.00€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 10178

Stav skladu : 0
Externý sklad : 95

VIANOČNÝ ŠKANDINÁVSKY TRPASLÍK S NOHAMI - 2 DRUHY - 50 CM

Vianočný škandinávsky trpaslík s nohami je dokonalým doplnkom pre váš vianočný interiér. Tento trpaslík, vysoký 50 cm, prichádza v dvoch rôznych druhoch, čo vám umožňuje vybrať si ten, ktorý najlepšie vyhovuje vašim predstavám a štýlu. Je vyrobený z kvalitného textilu, čo zabezpečuje jeho dlhú životnosť a odolnosť. Jeho veľká brada a výrazný nos pridávajú figúrke na roztomilosti a šarme.

Trpaslík je navrhnutý tak, aby bol veselou a milou dekoráciou, ktorá prinesie do vášho domova atmosféru radosti a sviatočnej pohody. Vďaka jeho univerzálnemu dizajnu ho môžete umiestniť kdekoľvek vo vašom dome - či už na policu, komodu, alebo pod vianočný stromček. Skvele sa hodí do každej miestnosti, od obývacej izby, cez kuchyňu až po detskú izbu.

Jednoduchosť a elegancia škandinávskeho štýlu zaručujú, že trpaslík sa bude hodiť k akémukoľvek interiéru. Jeho veselá figúrka je ideálna na vytvorenie útulnej a vianočnej atmosféry, ktorá poteší nielen vás, ale aj vašich hostí. Veľká brada a výrazný nos sú charakteristickými prvkami, ktoré robia tohto trpaslíka jedinečným.

Materiál, z ktorého je trpaslík vyrobený, je mäkký a príjemný na dotyk, čo z neho robí nielen krásnu, ale aj funkčnú dekoráciu. Trpaslík je ľahko prenosný, takže ho môžete ľubovoľne premiestňovať podľa potreby a nálady. Je to skvelý spôsob, ako pridať do vášho domova trocha škandinávskej elegancie a vianočnej nálady.

Nech už ho umiestnite kamkoľvek, vianočný škandinávsky trpaslík s nohami určite zaujme a stane sa obľúbenou súčasťou vašich vianočných ozdôb. Je to perfektný darček pre všetkých milovníkov Vianoc a škandinávskeho štýlu. Tento trpaslík je nielen krásnou dekoráciou, ale aj symbolom radosti a sviatočnej pohody, ktorý spríjemní vaše vianočné obdobie.

  •  
Farba produktuČervená
Rozmery50cm
Pridajte hodnotenie produktu