Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@elektrohobby.sk   +421 (0) 903 830 513

VIANOČNÝ ŠKRIATOK 35CM BIELY

9.00€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 10169

Stav skladu : 0
Externý sklad : 85

VIANOČNÝ ŠKRIATOK 35CM YX045 BIELY

Predstavujeme vám jedinečného, ručne vyrobeného vianočného škriatka na nastaviteľných nohách, model YX045 v bielej farbe! Títo veselí, dlhovlasí tvory s vysokými čiapkami sú škriatkovia Tomte, prichádzajúci priamo zo Škandinávie. V škandinávskej tradícii sa verilo, že škriatkovia prinášajú rodine šťastie, chránia domácnosť, deti a všetkých členov rodiny pred akýmkoľvek nešťastím, najmä v noci. Vianočný škriatok je každoročným strážcom dobrej atmosféry a pohody!

Takýto škriatok v dome je znakom úspešných Vianoc. Často sa umiestňujú pod vianočný stromček vedľa darčekov, na vianočný stôl alebo sa symbolicky darujú blízkej osobe. Je to preto, aby sa v tomto dôležitom období zabezpečila osobitná slávnostná atmosféra vďaka takýmto očarujúcim spoločníkom!

Náš vianočný škriatok meria 35 cm a jeho nohy sú nastaviteľné, čo umožňuje jednoduché prispôsobenie do rôznych polôh a prostredí. Vysoká biela čiapka a dlhé, husté vlasy dodávajú škriatkovi autentický škandinávsky vzhľad. Jeho jemný úsmev a roztomilé rysy okamžite vyčaria úsmev na tvári každého, kto ho uvidí.

Vyrobený z kvalitných materiálov, tento škriatok je nielen krásny, ale aj odolný. Môže byť súčasťou vašej vianočnej dekorácie mnoho rokov. Uisťujeme vás, že prítomnosť takéhoto škriatka v domácnosti bude nielen veľmi príjemným vizuálnym prínosom, ale aj obohatí atmosféru celého štedrovečerného večera.

Tradične je zaujímavou atrakciou a nezabudnuteľným spoločníkom počas vianočných sviatkov. Darujte si tento rok kúsok škandinávskej tradície a nechajte, aby váš domov oživili tieto očarujúce bytosti, ktoré prinášajú šťastie a pohodu. Vianočný škriatok YX045 biely je tým pravým doplnkom pre vaše sviatočné dekorácie!

Farba produktuBiela
Rozmery35CM
Pridajte hodnotenie produktu