Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@elektrohobby.sk   +421 (0) 903 830 513

VIANOČNÝ ŠKRIATOK 30 CM YX055

9.00€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 10168

Stav skladu : 0
Externý sklad : 48

Predstavujeme vám jedinečného, ručne vyrobeného vianočného trpaslíka na nastaviteľných nohách! Tento veselý, dlhovlasý škriatok s vysokou čiapkou je známy ako TOMTE a pochádza priamo zo Škandinávie. V škandinávskej tradícii sa verí, že títo škriatkovia prinášajú rodine šťastie, chránia majetok, deti a všetkých členov rodiny pred nešťastím, najmä v noci. Vianočný škriatok je každoročným strážcom dobrej atmosféry a symbolom úspešných Vianoc!

Tento škriatok je vysoký 30 cm a je vytvorený s dôrazom na detail a kvalitu. Jeho nastaviteľné nohy umožňujú umiestniť ho kdekoľvek v dome, čím sa stáva univerzálnou dekoráciou. Či už ho položíte pod vianočný stromček vedľa darčekov, na vianočný stôl, alebo ho symbolicky darujete blízkej osobe, vždy vytvorí osobitnú slávnostnú atmosféru. Jeho dlhovlasý vzhľad a vysoká čiapka dodávajú interiéru čaro a teplo tradičných Vianoc.

Škriatok TOMTE je viac než len dekorácia; je to kúzelný spoločník, ktorý obohatí atmosféru celého štedrovečerného večera. Ručne vyrobené detaily zaručujú jeho jedinečnosť a autenticitu. Vďaka starostlivej výrobe a kvalitným materiálom bude tento škriatok súčasťou vašich Vianoc mnoho rokov.

Predstavte si radosť vašich hostí, keď uvidia tohto očarujúceho škriatka na vašom vianočnom stole alebo pod stromčekom. Je to ideálny darček pre všetkých, ktorí si vážia tradície a radi vytvárajú magickú vianočnú atmosféru. Tento škriatok je nielen vizuálnym prínosom, ale aj symbolom lásky, ochrany a šťastia.

Nechajte sa uniesť kúzlom škandinávskej tradície a doprajte si tento jedinečný kúsok, ktorý bude strážcom vašich Vianoc a prinesie vám šťastie a pokoj do vášho domova. Vianočný škriatok TOMTE je tou správnou voľbou pre tých, ktorí chcú prežiť nezabudnuteľné a úspešné Vianoce plné radosti a krásnych momentov.

Farba produktusivá , červená
Rozmery30cm
Pridajte hodnotenie produktu