Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@elektrohobby.sk   +421 (0) 903 830 513

VIANOČNÝ ŠKANDINÁVSKY TRPASLÍK - 2 DRUHY - 36 CM

VIANOČNÝ ŠKANDINÁVSKY TRPASLÍK - 2 DRUHY - 36 CM

9.00€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 10167

Stav skladu : 0
Externý sklad : 71

Škandinávsky trpaslík - Vianočný Dekor

Nenechajte si ujsť trend škandinávskych trpaslíkov! Dekorujte váš domov s týmto milým trpaslíkom z textilu, ktorý je perfektným doplnkom pre každý vianočný interiér. Škandinávsky trpaslík sa stal obľúbeným symbolom Vianoc, a jeho prítomnosť v domácnosti prináša pocit útulnosti a tepla.

Škandinávsky trpaslík je vyrobený z kvalitného textilu, čo zaručuje jeho odolnosť a dlhú životnosť. Jeho dizajn je navrhnutý tak, aby vyzeral dobre v každej miestnosti – či už ho umiestnite do obývačky, spálne, na chodbu alebo dokonca do kuchyne. Svojím jednoduchým, ale elegantným vzhľadom sa hodí do každého interiéru, od moderného až po tradičný.

Trpaslík má charakteristickú veľkú bradu a veľký nos, čo mu dodáva naozaj milý a jedinečný vzhľad. Je to figúrka, ktorá si okamžite získa srdcia všetkých členov rodiny aj návštevníkov. Jeho prítomnosť dokáže vytvoriť príjemnú atmosféru a rozjasniť akýkoľvek priestor. Okrem toho je trpaslík dostatočne malý na to, aby sa dal uložiť kdekoľvek, či už na policu, stolík alebo pod vianočný stromček.

Výška škandinávskeho trpaslíka je 36 cm, čo je ideálna veľkosť na to, aby bol dostatočne výrazný, no zároveň nezaberal príliš veľa miesta. K dispozícii sú dva druhy dizajnu, takže si môžete vybrať ten, ktorý najlepšie vyhovuje vášmu vkusu a štýlu vášho domova. Či už preferujete trpaslíka s červeným klobúkom alebo so zeleným, každý z nich prinesie do vášho domova kúsok škandinávskej vianočnej tradície.

Tento škandinávsky trpaslík je tiež skvelým darčekom pre vašich blízkych. Je to univerzálna dekorácia, ktorá sa páči všetkým vekovým kategóriám a je vhodná pre rôzne príležitosti. Darujte ho na Mikuláša, na Štedrý deň alebo len tak, ako prejav vašej lásky a starostlivosti.

Na záver, škandinávsky trpaslík je dokonalým doplnkom pre váš vianočný domov. Jeho milý vzhľad, kvalitný materiál a univerzálnosť ho robia ideálnym pre každého, kto chce priniesť do svojho domova kúsok tradičnej škandinávskej atmosféry. Nenechajte si ujsť tento trend a urobte svoje Vianoce ešte čarovnejšími s týmto nádherným trpaslíkom!

 

Výška: 36 cm
Dizajn: 2 druhy
 
Farba produktuSivá, Červená
Rozmery36cm
Pridajte hodnotenie produktu