Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@elektrohobby.sk   +421 (0) 903 830 513

VIANOČNÁ DEKORÁCIA NA STOLIČKU - ŠKANDINÁVSKY TRPASLÍK - 50 X 60 CM - ČERVENÁ / SIVÁ

VIANOČNÁ DEKORÁCIA NA STOLIČKU - ŠKANDINÁVSKY TRPASLÍK - 50 X 60 CM - ČERVENÁ / SIVÁ

9.00€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 10165

Stav skladu : 0
Externý sklad : 78

VIANOČNÁ DEKORÁCIA NA STOLIČKU - ŠKANDINÁVSKY TRPASLÍK - 50 X 60 CM - ČERVENÁ / SIVÁ

Oblečte svoju domácnosť do sviatočného odevu pomocou tejto jedinečnej a očarujúcej dekorácie na stoličku v štýle škandinávskeho trpaslíka. Táto dekorácia prinesie do vášho domova príjemnú atmosféru a sviatočnú náladu, ktorá osloví nielen vašu rodinu, ale aj všetkých vašich hostí. S veľkosťou 50 x 60 cm je táto dekorácia kompatibilná s väčšinou štandardných stoličiek, čím zabezpečuje ľahkú a rýchlu inštaláciu.

Farba červená a sivá sa dokonale hodí do každého slávnostného interiéru, pričom červená prináša teplo a energiu a sivá dodáva elegantný a moderný vzhľad. Táto kombinácia farieb je ideálna na vytvorenie harmónie a rovnováhy vo vašej domácnosti počas vianočných sviatkov.

Dekorácia je vyrobená z mäkkého textilu, ktorý je príjemný na dotyk a zároveň dostatočne pevný, aby odolal bežnému používaniu. Tento materiál je však citlivý na údržbu, preto sa neodporúča pranie, bielenie, čistenie chemikáliami, žehlenie ani sušenie. To znamená, že je potrebné ju udržiavať v čistote a vyhnúť sa akýmkoľvek znečisteniam, aby sa zachovala jej krása a funkčnosť.

Tento škandinávsky trpaslík na stoličku je ideálnym doplnkom do vašej sviatočnej výzdoby. Či už ho umiestnite do jedálne, obývačky alebo kuchyne, určite pritiahne pozornosť a vyčarí úsmev na tvárach všetkých, ktorí ho uvidia. Je to perfektný spôsob, ako pridať do vášho domova kúsok tradície a zároveň zachovať moderný štýl.

Vianoce sú časom radosti, pokoja a rodinných stretnutí. S touto dekoráciou na stoličku môžete ešte viac umocniť tieto krásne momenty a vytvoriť nezabudnuteľnú atmosféru pre vás aj vašich blízkych. Urobte si sviatky ešte krajšími a pohodlnejšími s touto štýlovou a praktickou dekoráciou v podobe škandinávskeho trpaslíka.

Táto vianočná dekorácia na stoličku je nielen krásnym estetickým prvkom, ale aj skvelým darčekom pre vašich blízkych. Obdarujte ich kúskom sviatočnej radosti a pohody, ktorú tento trpaslík prináša do každej domácnosti. Nech sa vaše Vianoce stanú ešte magickejšími a plnými lásky a tepla s touto jedinečnou dekoráciou.


 

Rozmer: 50 x 60 cm
Farba: červená / Sivá
Materiál: Textil
Pranie: Nie
Bielenie: Nie
Čistenie chemikáliami: Nie
Žehlenie: Nie
Sušenie: Nie
 
  • Mäkký textil
Farba produktuSivá, Červená
Rozmery50 X 60 CM
Pridajte hodnotenie produktu