Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@elektrohobby.sk   +421 (0) 903 830 513

LED nábytkové svietidlo 6W/800lm , 24V , 60cm , Studená biela

LED nábytkové svietidlo 6W/800lm , 24V , 60cm , Studená biela

4.80€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 10149
Tento produkt sa da zaslat len : Kuriér

Stav skladu : 0
Externý sklad : 68

LED nábytkové svietidlo 6W/800lm , 24V , 60cm , Studená biela

LED nábytkové svietidlo 6W/800lm, 24V, 60cm, Studená biela

LED nábytkové svietidlo je ideálnym riešením pre osvetlenie vášho nábytku s vysokým výkonom až 800 lumenov. Toto svietidlo pracuje na 24V DC napätí, čo znamená, že budete potrebovať externý zdroj napájania. Jeho kompaktná dĺžka 60 cm umožňuje jednoduchú inštaláciu a prispôsobenie sa rôznym priestorom a potrebám.

Svietidlo je navrhnuté tak, aby sa dalo sériovo zapájať, čo zvyšuje jeho flexibilitu a použiteľnosť v rôznych aplikáciách. Na jednej strane svietidla sa nachádza konektor jack samec, zatiaľ čo na druhej strane je konektor jack samica. Tento systém konektorov umožňuje jednoduché a rýchle prepojenie viacerých svietidiel za sebou bez potreby zložitého kabelážneho systému.

Jednou z hlavných výhod tohto LED svietidla je jeho schopnosť nahradiť tradičné LED pásy. V porovnaní s LED pásmi poskytuje LED nábytkové svietidlo koncentrovanejší a rovnomernejší svetelný výstup, čo z neho robí praktické a efektívne riešenie pre osvetlenie kuchynských liniek, políc, skríň a ďalších nábytkových plôch.

Montáž tohto svietidla je veľmi jednoduchá a rýchla, čo znamená, že ho môžete ľahko nainštalovať sami bez potreby odborníka. Studená biela farba svetla, ktorú toto svietidlo produkuje, je ideálna pre moderné interiéry a zabezpečuje jasné a ostré osvetlenie, ktoré zvýrazní detaily vášho nábytku a priestoru.

LED technológia použitá v tomto svietidle zabezpečuje nielen vysokú svetelnú účinnosť, ale aj dlhú životnosť a nízku spotrebu energie. To znamená, že okrem úspory nákladov na elektrickú energiu tiež prispievate k ochrane životného prostredia.

Zhrnutie:

LED nábytkové svietidlo 6W/800lm, 24V, 60cm v studenej bielej farbe je vynikajúcim riešením pre osvetlenie rôznych nábytkových plôch. S možnosťou sériového zapájania, jednoduchou montážou a vysokým výkonom predstavuje praktickú a efektívnu náhradu za tradičné LED pásy. Toto svietidlo poskytuje jasné a rovnomerné osvetlenie s nízkou spotrebou energie a dlhou životnosťou, čo ho robí ideálnou voľbou pre moderné a funkčné osvetlenie interiérov.

Farba produktuBiela
Napájanie12 V DC
Príkon6W
Rozmery60cm
Svetelný tok800lm
Svetelný zdrojLed
KrytieIP20
CertifikátyCE RoHS
Pridajte hodnotenie produktu