Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@elektrohobby.sk   +421 (0) 903 830 513

LED nábytkové svietidlo 15W , 230V , 100cm , COB , Teplá biela

LED nábytkové svietidlo 15W , 230V , 100cm , COB , Teplá biela

9.00€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 10148
Tento produkt sa da zaslat len : Kuriér

Stav skladu : 0
Externý sklad : 98

LED nábytkové svietidlo 15W , 230V , 100cm , COB , Teplá biela

Toto praktické nábytkové svietidlo je ideálnym riešením pre každého, kto hľadá spoľahlivé a efektívne osvetlenie pre svoj nábytok alebo interiér. Svietidlo využíva modernú LED technológiu s výkonom 15W a je napájané priamo zo siete na 230V, čo zabezpečuje jednoduchú a pohodlnú inštaláciu bez potreby dodatočných transformátorov.

LED diódy sú umiestnené na hliníkovej podložke, ktorá je dôležitou súčasťou konštrukcie svietidla. Hliníková podložka efektívne odvádza teplo produkované diódami, čím prispieva k ich dlhšej životnosti a spoľahlivému fungovaniu. Vďaka tomu sa nemusíte obávať prehriatia alebo skrátenej životnosti svietidla. Hliníkový základ je navyše robustný a odolný, čo zaručuje, že svietidlo vydrží aj v náročnejších podmienkach.

Samotné LED diódy sú chránené pružnou PVC tubou, ktorá poskytuje dostatočnú ochranu pred mechanickým poškodením a znečistením. PVC tuba je priehľadná, takže svetlo z diód prechádza bez obmedzení a osvetľuje priestor rovnomerne a efektívne. Na koncoch tuby sa nachádzajú koncovky s otvorami na uchytenie, čo umožňuje jednoduchú montáž svietidla pomocou skrutiek. Táto konštrukcia zabezpečuje pevné uchytenie svietidla na požadovanom mieste.

Svietidlo poskytuje teplú bielu farbu svetla, ktorá je ideálna pre vytvorenie príjemnej a útulnej atmosféry v miestnosti. Teplé biele svetlo je vhodné najmä do obytných priestorov, ako sú obývačky, spálne či kuchyne, kde prispieva k pohodliu a príjemnému pocitu. Dĺžka svietidla je 100 cm, čo poskytuje dostatočné osvetlenie pre väčšie plochy alebo dlhšie kusy nábytku.

Inštalácia svietidla je veľmi jednoduchá a nevyžaduje špeciálne náradie ani odborné znalosti. Stačí upevniť koncovky svietidla pomocou skrutiek na požadované miesto a zapojiť svietidlo do elektrickej siete. Vďaka svojmu elegantnému a nenápadnému dizajnu sa svietidlo ľahko integruje do rôznych štýlov interiéru a nepôsobí rušivo.

Toto LED nábytkové svietidlo je ideálnou voľbou pre každého, kto hľadá kvalitné, efektívne a spoľahlivé osvetlenie pre svoj nábytok alebo interiér. Vďaka použitiu moderných technológií a kvalitných materiálov vám poskytne dlhú životnosť a spoľahlivé fungovanie.

Farba produktuBiela
Napájanie230V
Príkon15W
Rozmery100cm
Svetelný zdrojLed
KrytieIP20
CertifikátyCE RoHS
Pridajte hodnotenie produktu