Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@elektrohobby.sk   +421 (0) 903 830 513

LED nábytkové svietidlo 15W , 230V , 100cm , COB , Studená biela

LED nábytkové svietidlo 15W , 230V , 100cm , COB , Studená biela

9.00€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 10147
Tento produkt sa da zaslat len : Kuriér

Stav skladu : 0
Externý sklad : 103

LED nábytkové svietidlo 15W , 230V , 100cm , COB , Studená biela

Praktické LED nábytkové svietidlo s napájaním na 230V je ideálnym riešením pre osvetlenie vašich nábytkových priestorov. Vďaka moderným technológiám a vysokej kvalite spracovania prináša nielen optimálnu svetelnú účinnosť, ale aj dlhú životnosť a spoľahlivosť.

Svietidlo využíva LED diódy umiestnené na hliníkovej podložke, čo zaručuje efektívne odvádzanie tepla a tým aj predlžuje životnosť samotných LED diód. Hliníková podložka je starostlivo zapuzdrená v pružnej PVC tube, ktorá poskytuje ochranu a odolnosť proti mechanickým poškodeniam.

PVC tuba je na koncoch vybavená koncovkami s otvormi na uchytenie skrutkami, čo umožňuje jednoduchú a rýchlu montáž. Vďaka tomu je svietidlo mimoriadne flexibilné a vhodné pre rôzne typy nábytkových aplikácií, ako sú kuchynské linky, police, vitríny alebo pracovné stoly.

Svietidlo vyžaruje studenú bielu farbu svetla, ktorá je ideálna pre pracovné prostredie, kde je potrebné ostré a jasné osvetlenie. S príkonom 15W poskytuje dostatok svetla na osvetlenie väčšej plochy, pričom zachováva nízku spotrebu energie.

Vysoká svietivosť a nízka spotreba energie sú výsledkom použitia moderných COB (Chip on Board) technológií, ktoré umožňujú vyššiu hustotu LED čipov na menšej ploche. To zaručuje rovnomerné a intenzívne osvetlenie bez tmavých miest.

LED nábytkové svietidlo má kompaktné rozmery, dĺžka 100 cm je ideálna pre väčšinu štandardných nábytkových aplikácií. Jeho dizajn je minimalistický a nenápadný, takže ľahko zapadne do akéhokoľvek interiéru bez narušenia estetického vzhľadu.

Pri montáži a používaní svietidla je potrebné dodržiavať bezpečnostné pokyny a zaistiť správne elektrické pripojenie. Svietidlo je určené pre vnútorné použitie a nie je vhodné do vlhkého alebo mokrého prostredia.

Celkovo je toto LED nábytkové svietidlo vynikajúcou voľbou pre tých, ktorí hľadajú spoľahlivé, úsporné a esteticky príjemné osvetlenie pre svoje nábytkové priestory. S dlhou životnosťou, jednoduchou montážou a vysokou svietivosťou, toto svietidlo splní všetky vaše očakávania a požiadavky na moderné osvetlenie.

Farba produktuBiela
Napájanie230V
Príkon15W
Rozmery100cm
Svetelný zdrojLed
KrytieIP20
CertifikátyCE RoHS
Pridajte hodnotenie produktu