Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@elektrohobby.sk   +421 (0) 903 830 513

PROJEKTOR LED S VYMENNÝMI OBRÁZKAMI

PROJEKTOR LED S VYMENNÝMI OBRÁZKAMI

36.00€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 10061

Stav skladu : 0
Externý sklad : 56

PROJEKTOR LED S VYMENNÝMI OBRÁZKAMI

Projektor LED s vymeniteľnými obrázkami je inovatívne zariadenie určené na vytváranie rôznych svetelných efektov v interiéri aj exteriéri. Tento projektor je vybavený štyrmi LED diódami s výkonom 3 W každá, čo zabezpečuje dostatočné osvetlenie s nízkou spotrebou energie. Svetelný zdroj dosahuje stupeň krytia IP44, čo znamená, že je odolný voči striekajúcej vode a môže byť bezpečne používaný aj vonku.

Projektor ponúka štyri vymeniteľné snímky, ktoré umožňujú prispôsobiť osvetlenie podľa príležitosti. Súčasťou balenia sú dve vianočné snímky, jedna snímka s motívom Halloweenu a jedna snímka na narodeniny. Vďaka tomu môžete ľahko a rýchlo meniť atmosféru a dekorácie podľa aktuálnych sviatkov a udalostí.

Tento projektor dokáže osvetliť plochu až do 56 m² a jeho dosah je do 10 metrov. Materiál krytu je vyrobený z kvalitného ABS plastu, ktorý zabezpečuje dlhú životnosť a odolnosť zariadenia. Rozmery projektora sú 141.5 x 140 x 94.5 mm a jeho hmotnosť je 470 g, čo ho robí ľahkým a ľahko prenosným.

Napájanie projektora je zabezpečené cez DC 15 V / 0,8 A adaptér, ktorý je súčasťou balenia. Trieda ochrany III zaručuje bezpečné používanie projektora v rôznych podmienkach. Projektor LED s vymeniteľnými obrázkami je ideálnym riešením pre tých, ktorí hľadajú jednoduchý a efektívny spôsob, ako pridať špeciálnu atmosféru do svojho domova alebo záhrady počas rôznych osláv a sviatkov.

Vďaka svojej univerzálnosti a jednoduchej obsluhe je tento projektor skvelým doplnkom pre každú domácnosť. Bez ohľadu na to, či ho používate na Vianoce, Halloween, narodeninovú oslavu alebo inú príležitosť, tento projektor vám umožní rýchlo a jednoducho vytvoriť pôsobivú svetelnú show, ktorá poteší vás aj vašich blízkych.

Projektor LED s vymennými obrázkami
Svetelný zdroj: 4x LED
Výkon: 4x3 W
Trieda ochrany: III
Stupeň krytia: IP44
Svetelné efekty: 4 vymeniteľné snímky:
- Vianoce x2
- Halloween
- Narodeniny
Osvetlenie: do 10 m
Plocha osvetlenia: do 56 m2
Materiál krytu: ABS
Napájanie DC 15 V / 0,8 A
Na použitie v interiéri aj exteriéri
Rozmery: 141.5 x 140 x 94.5 mm
Hmotnosť: 470 g

Farba produktuČierna
Napájanie8 A, DC 15 V / 0
Počet diód4
Rozmery141.5 x 140 x 94.5 mm
Svetelný zdrojLed
KrytieIP44
CertifikátyCE RoHS
Pridajte hodnotenie produktu