Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@elektrohobby.sk   +421 (0) 903 830 513

PROJEKTOR LASEROVÝ VIANOČNÝ

39.00€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 10057

Stav skladu : 0
Externý sklad : 46

PROJEKTOR LASEROVÝ VIANOČNÝ

Projektor laserový vianočný je moderné a inovatívne zariadenie, ktoré prináša magickú atmosféru do každého domova počas vianočných sviatkov. Tento projektor využíva laserovú technológiu na vytvorenie nádherného svetelného efektu, ktorý okúzli každého, kto ho uvidí.

Farba svetla, ktorú tento projektor vyžaruje, je kombináciou červených a zelených bodov. Tento farebný kontrast je ideálny pre vianočné obdobie, pretože červená a zelená sú tradičné vianočné farby. Projektor ponúka až 9 režimov svietenia, čo umožňuje užívateľom prispôsobiť osvetlenie podľa vlastných preferencií a nálady.

S krytím IP44 je projektor odolný voči striekajúcej vode, čo znamená, že je vhodný na použitie v exteriéri aj interiéri. Trieda laseru II zaručuje, že zariadenie je bezpečné na používanie, pretože laserový lúč je navrhnutý tak, aby nepoškodil oči ani pri priamom pohľade.

Jednou z hlavných výhod tohto projektora je jeho schopnosť osvetliť plochu až do 30 metrov. Maximálny povrch osvetlenia dosahuje až 280 m2, čo znamená, že je ideálny na osvetlenie veľkých plôch, ako sú záhrady, domy alebo obchodné priestory.

Kryt projektora je vyrobený z ABS materiálu, ktorý je známy svojou odolnosťou a trvanlivosťou. Napájanie je zabezpečené prostredníctvom DC zdroja s výkonom 5 V a prúdom 1 A, čo je efektívne a šetrné k energii.

Rozmery projektora sú 133 x 114 x 79 mm, čo z neho robí kompaktné zariadenie, ktoré sa ľahko inštaluje a prenáša. S hmotnosťou 357,5 g je ľahký a manipulácia s ním je jednoduchá.

Tento laserový projektor je ideálny na vytvorenie sviatočnej atmosféry bez potreby zdĺhavého inštalovania tradičných svetelných dekorácií. Jednoducho ho umiestnite na vhodné miesto, zapojte a vyberte si preferovaný režim svietenia. Či už ho použijete na ozdobenie svojho domu, záhrady alebo interiéru, projektor dodá každému priestoru jedinečný a čarovný vzhľad.

Okrem Vianoc môže byť projektor použitý aj pri iných príležitostiach, ako sú oslavy, narodeniny či svadby, kde dodá atmosfére špeciálny nádych. S jeho jednoduchou obsluhou a širokými možnosťami využitia je tento laserový projektor neoceniteľným doplnkom pre každú domácnosť či podnik, ktorý chce počas sviatočných chvíľ vyčarovať nezabudnuteľné momenty.

Projektor laserový vianočný
Farba svetla: červené, zelené body.
9 režimov svietenia
Stupeň krytia: IP44
Trieda laseru: II
Osvetlenie: do 30 m
Povrch osvetlenia: max. 280 m2
Materiál krytu: ABS
Napájanie DC: 5 V / 1 A
Na použitie: v interiéri aj exteriéri
Rozmery: 133 x 114 x 79 mm
Hmotnosť: 357,5 g

Farba produktuČierna
Napájanie5 V / 1 A
Rozmery133 x 114 x 79 mm
Svetelný zdrojLed
KrytieIP44
CertifikátyCE RoHS
Pridajte hodnotenie produktu