Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@elektrohobby.sk   +421 (0) 903 830 513

HVIEZDNY PROJEKTOR USB

5.00€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 10034

Stav skladu : 0
Externý sklad : 63

HVIEZDNY PROJEKTOR USB

Hviezdny projektor USB je inovatívny a esteticky príťažlivý prístroj, ktorý dokáže premeniť váš priestor na magický vesmír plný hviezd. Tento multifunkčný projektor nie je len obyčajnou lampou, ale ponúka celý rad funkcií, ktoré ho robia výnimočným a ideálnym doplnkom do každej miestnosti.

Spôsoby prevádzky

Hviezdny projektor USB disponuje tromi hlavnými režimami prevádzky, ktoré môžete jednoducho meniť podľa svojich potrieb a nálady. Prvým režimom je nočná lampa, ktorá poskytuje teplé biele svetlo, ideálne na vytvorenie útulnej atmosféry pred spaním alebo počas relaxačných chvíľ. Druhým režimom je zmena farieb svetla, kde môžete vyberať medzi rôznymi farebnými kombináciami, ktoré dodajú vašej miestnosti nový nádych a energiu. Tretím režimom je rotácia o 360 stupňov, čo umožňuje hviezdnemu projektoru vytvárať dynamický efekt pohybu hviezd, ktoré sa neustále menia a striedajú, čím vytvárajú fascinujúci vizuálny zážitok.

Technické špecifikácie

Hviezdny projektor je vyrobený z kvalitných materiálov, čo zaručuje jeho dlhú životnosť a odolnosť. Jeho hlavnou prednosťou je schopnosť vytvárať úžasný vizuálny efekt, ktorý upokojuje a zároveň poteší oko. Lampa je dynamická, hviezdy sa objavujú striedavo, čo pridáva na realistickosti a zážitku. Otáča sa o 360 stupňov, čo zabezpečuje, že hviezdy sú premietané na všetky steny a strop miestnosti, čím vytvára kompletný zážitok nočnej oblohy.

Rozmery projektora sú kompaktné, s priemerom 13 cm a výškou 12,5 cm, čo umožňuje jednoduché umiestnenie kdekoľvek v miestnosti. Napájanie je možné zabezpečiť pomocou 4 x AAA batérií (nie sú súčasťou balenia) alebo prostredníctvom USB kábla, ktorý je súčasťou balenia. Výrobok je certifikovaný CE, čo zaručuje jeho bezpečnosť a kvalitu.

Balenie obsahuje

V balení nájdete úplne nový hviezdny projektor, napájací kábel USB a originálne balenie, ktoré je ideálne aj ako darček. Hviezdny projektor USB je skvelou voľbou pre tých, ktorí hľadajú dekoratívny a zároveň funkčný prvok do svojho domova. Je ideálny na upokojenie pred spaním, pre deti, ktoré sa boja tmy, alebo ako romantická dekorácia na večerné chvíle.

Celkový dojem z hviezdneho projektora USB je viac než len pozitívny. Jeho elegantný dizajn a multifunkčné využitie ho robia ideálnym doplnkom pre každý domov. Navyše, jeho schopnosť premeniť obyčajnú miestnosť na čarovný priestor plný hviezd je jednoducho úžasná. Tento projektor je nielen krásny na pohľad, ale aj praktický a veľmi jednoduchý na používanie, čo z neho robí skvelú voľbu pre každého.

Spôsoby prevádzky:

  • Nočná lampa - teplé biele svetlo
  • Zmena farieb svetla
  • Rotácia o 360 stupňov - hviezdny projektor

Technické špecifikácie:

  • Vyrobené z kvalitných materiálov
  • Vytvára úžasný efekt
  • Lampa je dynamická - hviezdy sa objavujú striedavo
  • Otáča sa o 360 stupňov
  • Dokonale upokojuje a upokojuje
  • Skvelá dekorácia
  • Ideálne pre darček
  • Rozmery: priemer 13 cm, výška: 12,5 cm
  • Napájanie: 4 x AAA batéria (nie je súčasťou balenia)
  • Napájanie: USB kábel
  • Výrobok je certifikovaný CE

Balenie obsahuje:

Úplne nový hviezdny projektor
Napájací kábel USB
Originálne balenie

Farba produktuModrá
Napájanie4 x AAA batéria
Pozorovací uhol360°
Rozmery13 x 12.5cm
Svetelný zdrojLed
KrytieIP20
CertifikátyCE RoHS
Pridajte hodnotenie produktu