Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@elektrohobby.sk   +421 (0) 903 830 513

HVIEZDNY PROJEKTOR USB 230V

3.50€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 10033

Stav skladu : 0
Externý sklad : 75

HVIEZDNY PROJEKTOR USB 230V

Hviezdny projektor USB 230V je fascinujúcim zariadením, ktoré prináša kúsok vesmíru priamo do vášho domova. S technickými špecifikáciami, ktoré zahŕňajú pevnú výrobu a úžasný vesmírny efekt, tento projektor dokáže vytvoriť skutočne magickú atmosféru v každej miestnosti.

Jedným z hlavných rysov tohto projektora je jeho dynamická lampa, ktorá striedavo zobrazuje hviezdy, čím vytvára dojem neustále sa meniacej oblohy. Tento efekt je nielen vizuálne príťažlivý, ale aj mimoriadne upokojujúci, čo robí z projektora ideálny nástroj na relaxáciu po dlhom dni. Okrem toho môže slúžiť ako dokonalá dekorácia pre rôzne príležitosti, či už ide o večierky, rodinné oslavy alebo jednoducho o každodenné používanie v detskej izbe alebo obývačke.

Hviezdny projektor má kompaktné rozmery 108 x 108 x 117 mm, čo znamená, že nezaberie veľa miesta a môžete ho ľahko umiestniť kdekoľvek potrebujete. Napájanie je zabezpečené tromi AA batériami, ktoré nie sú súčasťou balenia, ale môžete ho napájať aj pomocou priloženého USB kábla s dĺžkou 80 cm. Tento projektor je tak veľmi flexibilný, pokiaľ ide o možnosti napájania, čo zvyšuje jeho praktickosť a použiteľnosť.

Výrobok je vybavený certifikátom CE, čo zaručuje jeho bezpečnosť a kvalitu. Balenie obsahuje úplne nový hviezdny projektor, napájací kábel USB a originálne balenie, čo z neho robí ideálny darček pre vašich blízkych. Vďaka svojmu elegantnému a modernému dizajnu sa hodí do akéhokoľvek interiéru a určite poteší každého, kto má rád originálne a kreatívne doplnky do domácnosti.

Hviezdny projektor USB 230V je skutočne jedinečný produkt, ktorý prináša kúzlo vesmíru priamo k vám domov. Či už ho používate na relaxáciu, ako dekoráciu alebo ako darček, určite nesklame. Jeho jednoduchá obsluha a viacnásobné možnosti napájania z neho robia praktické a obľúbené zariadenie pre všetky vekové kategórie. Ak hľadáte spôsob, ako vniesť trochu mágie a pokoja do vášho každodenného života, tento hviezdny projektor je tým správnym riešením.

Technické špecifikácie:

  • Pevná výroba
  • Vytvára úžasný vesmírny efekt
  • Lampa je dynamická - hviezdy sa objavujú striedavo
  • Dokonale upokojuje 
  • Dokonalá dekorácia
  • Ideálne pre darček
  • Rozmery: 108 x 108 x 117 mm
  • Napájanie: 3 x AA batéria (nie je súčasťou balenia)
  • Dĺžka usb napájacieho kábla: 80cm
  • Výrobok má certifikát CE

Balenie obsahuje:

Úplne nový hviezdny projektor
Napájací kábel USB
Originálne balenie

Farba produktuČierna
Napájanie3 x AA batéria
Rozmery108 x 108 x 117 mm
Svetelný zdrojLed
KrytieIP20
CertifikátyCE RoHS
Pridajte hodnotenie produktu