Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@elektrohobby.sk   +421 (0) 903 830 513

2m SDK Lišta 12mm do sadrokartónu čierna

2m SDK Lišta 12mm do sadrokartónu čierna

9.50€
Dostupnosť: 3-7 dní
Kód tovaru: 10029
Tento produkt sa da zaslat len : Kuriér

Stav skladu : 0
Externý sklad : 79

SDK Lišta 12mm do sadrokartónu čierna je ideálnym riešením pre estetické a funkčné ukončenie hrán sadrokartónových dosiek. Tento produkt je vyrobený z vysokokvalitného eloxovaného hliníka, ktorý zabezpečuje dlhú životnosť a odolnosť voči korózii. Eloxovaný hliník poskytuje elegantný vzhľad, ktorý sa hodí do moderných interiérov. Čierna farba dodáva výrobku sofistikovaný a profesionálny vzhľad, čím prispieva k harmonickému začleneniu do celkového dizajnu miestnosti.

SDK Lišta má rozmery 5,8 x 1,45 x 200 cm, čo znamená, že je dostatočne robustná na to, aby poskytovala stabilitu a ochranu hrán sadrokartónových dosiek. Jej šírka podnosu je 13mm, čo umožňuje jednoduchú inštaláciu a zabezpečuje, že lišta bude pevne držať na svojom mieste. Vďaka svojej šírke a tvaru je lišta vhodná pre rôzne typy inštalácií a poskytuje všestrannosť pri použití.

Jednou z hlavných výhod tejto SDK Lišty je jej jednoduchá montáž. Vďaka svojmu dizajnu je inštalácia rýchla a efektívna, čo šetrí čas a úsilie pri montážnych prácach. Lišta sa ľahko pripevňuje k sadrokartónu a zabezpečuje čisté a estetické ukončenie. Okrem toho, eloxovaný povrch hliníka je odolný voči poškriabaniu a iným mechanickým poškodeniam, čo zaisťuje, že lišta si zachová svoj vzhľad aj po dlhšom čase používania.

Čierna SDK Lišta je ideálna pre použitie v komerčných aj rezidenčných priestoroch. Je vhodná pre moderné kancelárie, obývacie miestnosti, kuchyne či kúpeľne, kde je potrebné dosiahnuť čisté a elegantné ukončenie sadrokartónových stien a stropov. Čierna farba lišty vytvára kontrastný a vizuálne príťažlivý efekt, ktorý dokáže zvýrazniť dizajnové prvky interiéru.

Zhrnutím, SDK Lišta 12mm do sadrokartónu čierna z eloxovaného hliníka je výnimočný produkt, ktorý ponúka kombináciu estetiky, funkčnosti a trvanlivosti. Jej kvalitné materiály, jednoduchá montáž a elegantný vzhľad ju robia ideálnym riešením pre každého, kto hľadá spoľahlivé a atraktívne ukončenie sadrokartónových dosiek. Nezáleží na tom, či ste profesionálny montér alebo domáci kutil, táto lišta vám poskytne výsledky, s ktorými budete spokojní

Materiál: eloxovaný hliník
Rozmery: 5,8 x 1,45 x 200 [cm]
Šírka podnosu: 13mm
Farba: Čierna

Farba produktuČierna
Rozmery45 x 200 [cm], 5, 8 x 1
KrytieIP20
CertifikátyCE RoHS
Pridajte hodnotenie produktu